top of page
  • Olutkoulutus- ja luennointi

  • Juoma- ja ravintola-alan opetus

  • Olut-, viini- ja ruokatastingit

  • Sisällöntuotanto

  • Kuvaus

  • Luento ja juonto

Palvelut

Blogit

Ruoka-artikkelit

Juoma-artikkelit

Kirjat

Anikó on kirjoittanut kolme kirjaa oluesta, syömisestä ja juomisesta: "Yks olut!" on suomalainen kirja oluesta, "Niin monta olutta" on käsikirja oluen valintaan ja "Ihan ulkona" -keittokirjassa annetaan vinkkejä ja reseptejä syömiseen & juomiseen muualla kuin kotikeittiössä. Kustantaja kirjoissa on WSOY.

Lue lisää

Lue Anikón suosittua Punavuori Gourmet -blogia oluesta, ruuasta, kahviloista ja ravintoloista sekä muita blogeja Shaker - ja Aromilehdissä!

Lue lisää

Lue Anikón kirjoittamia artikkeleita erilaisista juomista Helsingin Uutisissa ja muissa lehdissä.

Lue lisää

Lue Anikón kirjoittamia artikkeleita ruuista ja resepteistä Helsingin Uutisissa ja muissa lehdissä.

Lue lisää

Helsinkiläinen Anikó Lehtinen on juoma-asiantuntija, kirjailija, juontaja, toimittaja

ja kaiken uuden rakastaja. Koulutukseltaan hän on valtiotieteen maisteri, ja juoma- puolella hän suorittanut kansainvälisen Beverage Guide -tutkinnon sekä opiskellut oluentekoa ja muiden alkoholijuomien valmistusta Maaseutuopisto Tuorlassa.

 

Anikó luennoi ja kirjoittaa oluesta sekä kuluttajille, medialle, ravintoloiden ja kauppojen henkilökunnalle että muille asiaan vihkiytyneille. Lisäksi hän kouluttaa Haaga-Helian restonomi-opiskelijoita.

Vapaa-aikanaan hän tekee väitöskirjaa keskioluen vapautumisesta sekä opiskelee opettajaksi. Yhdessä oluentekijämiehensä kanssa hän koluaa ravintoloita ja tapahtumia ympäri maailmaa ja panee olutta omassa kotipanimossaan.

Anikósta

bottom of page